menkes patiekalai

Karamelizuotame čiobrelių svieste kepta šviežios menkės filė
Karamelizuotame čiobrelių svieste kepta šviežios menkės filė 2010.04.26 07:15 Netradicinis ir labai skanus menkės filė paruošimo būdas. Ingredientai: Žuvis: šviežios menkės filė 250 g., sviestas 300 g., čiobreliai švž. 20 g., česnakas 10 g., druska 1 g., pipirai 1 g. Žiedinių kopūstų kremas: žiediniai kopūstai švž. 250 g., vanduo 0,5 ltr., pienas 100 g., grietinėlė 200 g., citrina 10 g., lazdyno ...
Troškinta menkė arba šamas
Troškinta menkė arba šamas (5) 2009.12.16 07:30 Ar mėginote menkę troškinti su pienu ir aliejumi? Juk skanu, ar ne? Be kita ko, šie priedai mūsų platumose nėra kokia nors naujiena. Praėjusį kartą tiesiog nebebuvo vietos pridurti, kad žuvį su grietine ar grietinėle juk esame pratę valgyti.   Tiesa, taip gaminamos paprastai tauresnės žuvys, tokios kaip upėtakis ar ...
«
Dėkojame už išsakytą nuomonę!